Istoricul Școlii

SCOALA-GIMNAZIALA-BUDACU-DE-SUS

Istoric Școala Gimnazială Budacu de Sus

     Scoala Gimnazialǎ Budacu de Sus are un istoric îndelungat fiind înfiinţată în anul 1828. Ea a funcţionat continuu până în prezent, fiind astăzi cea mai mare unitate şcolară de pe Valea Budacului unde există un numar de 11 localitati, organizate în trei comune administrative.

     Unitatea dispune astăzi de 5 clădiri, din care două sunt destinate învăţământului preşcolar (una în centrul satului şi alta în cătun), una învăţământului primar (o clădire cu 6 săli de clasă) , o cladire destinată învăţământului gimnazial (9 sali de clasă dintre care un cabinet de informatică, un cabinet didactic interactiv si o sala profesorala ,un centru de documentare şi informare ,un atelier expunere creaţie in care se afla si secretariatul , direcţiune, sală de materiale şi arhivă) şi o cladire in care se afla un atelier de croitorie si 3 sali de clasa in care functioneaza de anul acesta 3 clase primare.

     Incepand cu anul şcolar 2017-2018 şcolii i-au fost arondate Grădiniţa cu Program Normal Ragla şi Şcoala Gimnazială Dumitriţa cu clasele 0-VIII.

Acest site utilizează cookies pentru o mai bună funcționare și optimizare. Vă rugăm să vă exprimați acceptul sau refuzul cu privire la acest aspect. Vă mulțumim! Acceptă Respinge Citeste mai mult
Protecția Datelor Personale