Pregătire de Crăciun

      La Școala Gimnazială Budacu de Sus, în luna decembrie 2019, elevii cu CES alături de colegii lor, au introdus în școala noastră o atmosferă de magie, specifică sărbătorilor de iarna, realizând activitatea ,,Pregatire de Craciun”.
Scopul activității : Valorizarea potențialului creativ și practic al elevilor cu cerințe educative speciale;
Obiective :
                  Dezvoltarea abilităților și deprinderilor manuale;
                  Dezvoltarea abilităților de comunicare, colaborare și interactivitate în efectuarea activităților de grup;
                  Dezvoltarea creativitatii, gândirii si imaginatiei utilizand strategii eficiente in activitatile practice;
                  Dezvoltarea unei atitudini pozitive si cresterea stimei de sine;
Elevii au realizat dintre cele mai diverse ornamente: felicitari, globuri, steluțe, fundițe pentru brad şi cele mai sincere şi speciale mesaje de Crăciun.
      Pentru păstrarea tradițiilor și transmiterea obiceiurilor din generație în generație, în pregătirile sărbătorilor de iarnă s-au implicat parinții și bunicii copiilor, care au împletit coșulete din crengute de alun, pentru aranjamente cu nuci aurite, mere și crenguțe de brad.
      Materiale folosite: materiale reciclabile (hartie colorată, carton, ambalaje de flori, crenguțe de alun), lipici, panglică, foarfece, bronz auriu și argintiu;


Profesor itinerant şi de sprijin: Galaczi Alina.Acest site utilizează cookies pentru o mai bună funcționare și optimizare. Vă rugăm să vă exprimați acceptul sau refuzul cu privire la acest aspect. Vă mulțumim! Acceptă Respinge Citeste mai mult
Protecția Datelor Personale